2e édition: mai 2017 / 2nd edition: May, 2017.

La 2e édition a eu lieu au Douglas Hall de l’université McGill. Nous avons accueilli Amy Halloran (auteure, The New Bread Basket), Henry Willis (Humble Bread, Prince Edward County, Ontario), Charles Létang (Boulangerie Du pain c’est tout !, St-Roch-des-Aulnaies), et Isabelle Rochette (Distillerie Cirka, Montréal, QC).

Le souper avec chefs invités a eu lieu en soirée au restaurant Le Butterblume. Nous avons eu des chefs hyper-talentueux,  Sandra Soto (Torteria Lupita) & Dyan Solomon (Olive+Gourmando), Seth Gabrielse (Automne Boulangerie), Vanessa Laberge et Leigh Roper (Foxy), tous réunis dans la cuisine du super Jens Ruoff! 

 

Our 2nd edition took place at Douglas Hall at Montréal’s McGill University. We were thrilled to have Amy Halloran (author, The New Bread Basket), Henry Willis (Humble Bread, Prince Edward County, Ontario), Charles Létang (Boulangerie Du pain c’est tout !, St-Roch-Des-Aulnais), and Isabelle Rochette (Distillerie Cirka, Montréal, QC) as our esteemed speakers.

The dinner party was held at Le Butterblume, with some super cool chefs collaborating on a delicious grain-centric feast:  Sandra Soto (Torteria Lupita) & Dyan Solomon (Olive+Gourmando), Seth Gabrielse (Automne Boulangerie), and Vanessa Laberge & Leigh Roper (Foxy) – all gathered in the kitchen of the amazing Jens Ruoff!